Català / Castellano

Promocions

Gastronomia Tour

Et vens de Gastronomia Tour pels restaurants de Sant Cugat Centre Comercial? Del 30 de maig al 7 de juliol, posem en marxa una nova promoció que et permetrà descobrir 16 establiments de restauració del nostre centre, guanyar premis directes i entrar en el sorteig d’un lot de productes valorat en 400 euros.

Per participar al Gastronomia Tour, tan sols cal aconseguir un dels passaports per començar la vostra ruta. Els trobareu a cadascun dels establiments participants, així com a l’estand promocional que s’instal·larà cada dissabte.

-Per cada consumició d’un mínim de 4 euros que realitzeu a un dels restaurants participants, obtindreu un segell. A partir del 15 de juny, ja no hi haurà cap límit de segells per establiment.
-Un cop n’hagueu aconseguit un total de 7, podreu reclamar el vostre primer premi directe.
-I si arribeu als 14 segells, tindreu un segon regal directe i la possibilitat d’entrar en el sorteig d’una maleta repleta de sorpreses.

El nostre premi estrella, valorat en més de 400 euros, compta amb els següents regals cedits per diversos establiments de Sant Cugat Centre Comercial: una maleta de viatge de Misako, un lot de productes de Bata, una brusa d’Intimissimi, un bikini de Calzedonia, una mascareta de Jean Louis David, productes per al cabell de Cebado, un lot de productes de Sublime Look, un pack de productes de Bluestation, el llibre “El Fill de l’italià” de Casa del Llibre, un lot de productes de Rituals, dues ulleres de sol de + Vision, dues sessions a Unico, i un lot de productes de Natura. El sorteig es farà davant de notari entre tots els passaports dipositats a l’urna.

Pel que fa als premis directes, inclouen vals regal i descompte, així com altres obsequis, d’una quarantena d’establiments de Sant Cugat Centre Comercial.

Per participar al sorteig, així com per reclamar els vostres premis directes, caldrà que us adreceu a l’estand promocional. El trobareu tots els dissabtes (i diumenge 7 de juliol) de 12 a 15 h i de 18 a 21 h i dimarts i dijous de 13 a 15 h.

Bon viatge... i bon profit!

Establiments que formen part de la ruta del Gastronomia Tour: 100 Montaditos, All Day Wok, Andreu Xarcuteria, Can Tonada, Carrefour Restauració, Crepes & Crepes, Enrique Tomás, Frankfurt’s Original, Fruites del Món, Iogurtum, Loops and Coffee, McDonald’s, Pans & Company, Ribera Manero, Sushi & Cake, Turris.

Establiments que participen en els premis directes i/o en el regal estrella: +Visión, 100 Montaditos, 5àsec, All Day Wok, Andreu Xarcuteria, Bata, Blue Station, Calzedonia, Can Tonada, Carrefour, Casa del Llibre, Cebado, Crepes & Crepes, Douglas, Drim, Enrique Tomás, Fruites del Món, Holavisió, Intimissimi, Iogurtum, Jean Louis David, Levi’s, Loops & Coffee, Marlo’s, McDonald’s, Merkal, Misako, Natura, Querol, Querolets, Ribera Manero, Rituals, Sublime, Sushi & Cake, Swarovski, Tea Shop, Time Road, Único. 

Podeu consultar tota la relació de premis directes a les bases legals disponibles en aquesta pàgina. 

Data: dijous 30 de maig al diumenge 07 de juliol de 2019
COMPARTEIX Tweet Facebook
Sant Cugat Centre Comercial
Copyright 2019
[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies