Català / Castellano

Notícies

Sant Cugat Centre Comercial reobre aquest 8 de juny

Sant Cugat Centre Comercial i Oci reobre portes aquest dilluns 8 de juny amb l’entrada de Sant Cugat del Vallès a la Fase II. Amb aquesta mesura, el centre recupera la seva activitat en totes les seccions que havien quedat temporalment tancades en prevenció de la Covid-19, com les botigues de moda, oci i restauració, complements i llar, entre d’altres.

Horaris del centre
Amb aquest retorn a l’activitat, Sant Cugat Centre Comercial i Oci aplicarà l’horari d’estiu tant a la galeria comercial com a la zona d’oci i restauració.

En el cas de la galeria comercial, l’horari serà de 9.30 a 22 h de dilluns a dissabte, i durant els festius d’obertura comercial. En el cas d’oci i restauració, l’horari serà de 9.30 a 24 h de dilluns a dissabte, i els diumenges d’11 a 24 h.


Mobilitzats per la seguretat de tots
Per garantir la seguretat de clients i treballadors, hem posat en marxa una sèrie de mesures de limitació de l’aforament, desinfecció constant dels espais i senyalització d’itineraris i de cues d’espera a tot el centre.

Al mateix temps, s’han fixat una sèrie de mesures d’higiene i seguretat obligatòries dins del recinte:
- Manteniment de la distància de seguretat de 2 metres.
- Ús obligatori de la mascareta.
- Rentat regular de mans (s’han instal·lat punts de dispensació de gel hidroalcohòlic).
- Cal tossir i esternudar sobre el colze, i utilitzar mocadors d’un sol ús.
- Eviteu el contacte entre persones, com encaixades de mans o abraçades.
 

Data: divendres 05 de juny de 2020
COMPARTEIX Tweet Facebook
Sant Cugat Centre Comercial
Copyright 2020
[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies