Català / Castellano

Notícies

Gastronomia Tour, del 30 de maig al 29 de juny

Et vens de Gastronomia Tour pels restaurants de Sant Cugat Centre Comercial? Del 30 de maig al 29 de juny, posem en marxa una nova promoció que et permetrà descobrir 16 establiments de restauració del nostre centre, guanyar premis directes i entrar en el sorteig d’un lot de productes valorat en 400 euros.

Per participar al Gastronomia Tour, tan sols cal aconseguir un dels passaports per començar la vostra ruta. Els trobareu a cadascun dels establiments participants, així com a l’estand promocional que s’instal·larà cada dissabte. 

-Per cada consumició d’un mínim de 4 euros que realitzeu a un dels restaurants participants, obtindreu un segell.
-Un cop n’hagueu aconseguit un total de 7, podreu reclamar el vostre primer premi directe.
-I si arribeu als 14 segells, tindreu un segon regal directe i la possibilitat d’entrar en el sorteig d’una maleta repleta de sorpreses. 

El nostre premi estrella, valorat en més de 400 euros, està format per una maleta plena de regals cedits per botigues de Sant Cugat Centre Comercial.  Per participar al sorteig, així com per reclamar els vostres premis directes, caldrà que us adreceu a l’estand promocional. El trobareu tots els dissabtes a la zona central de la planta baixa de 12 a 15 h i de 18 a 21 h i els dimarts i dijous de 13 a 15 h. 

Podeu consultar tots els establiments participants i els premis al següent enllaç


Bon viatge... i bon profit!

 

Data: dilluns 27 de maig de 2019
COMPARTEIX Tweet Facebook
Sant Cugat Centre Comercial
Copyright 2019
[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies