Català / Castellano

Promocions

Destinació Martinica

Posem en marxa un nou sorteig a Facebook!! I a més, amb premi doble!! Què preferiu? Un viatge a Martinica per descansar a sota els cocoters? O una Wonderbox “Un dia per a dos” per compartir ?
Sant Cugat Centre Comercial us ofereix la possibilitat de guanyar les dues coses! Per fer-ho, sols heu d’entrar a l’enllaç del joc que trobareu al nostre Facebook i seguir les instruccions. Només teniu temps fins el dia 14 de febrer!!!

PARTICIPEU AQUÍPARTICIPACIÓ


-El concurs està organitzat per la societat Altarea France i hi participen quinze centres comercials d’Espanya i França.
-Els premis previstos a la promoció són: un viatge a Martinica per a dues persones (un viatge per als quinze centres) i quinze Wonderbox “Un dia per a dos” (una per cada centre comercial).
-Per participar, cal seguir l’enllaç del joc penjat a la nostra pàgina Facebook, omplir el formulari amb les vostres dades personals reals i completar el joc, tot aconseguint fer les deu parelles. Si no ho aconseguiu, ho podeu tornar a intentar.
-Teniu disponibles en aquesta pàgina web les bases legals del sorteig i la política de protecció de dades.

Data: dijous 01 de febrer al dimecres 14 de febrer de 2018
COMPARTEIX Tweet Facebook
Sant Cugat Centre Comercial
Copyright 2018
[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies