Català / Castellano

Notícies

Nou servei: punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Sant Cugat Centre Comercial s'adapta també als vehicles elèctrics. El centre comercial ha incorporat un total de vuit punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, una novetat amb què volem donar facilitats a aquells clients que optin per aquest mitjà de transport, i afavorir també l'aposta per un transport sostenible i menys contaminant.

Els vuit punts de recàrrega estan situats al costat dels accessos al centre comercial per als vehicles. Així, els trobareu distribuïts en dos grups: per una banda, quatre punts de recàrrega situats al costat de l'accés nord a Sant Cugat Centre Comercial, i quatre punts de recàrrega més que trobareu al costat de l'accés sud al nostre centre comercial.

En tots els casos, però, el servei de recàrrega és totalment gratuït per aquelles persones que accedeixin al centre comercial amb un vehicle de tipus elèctric i que vulguin gaudir-ne.

Esperem que aquest nou servei faci encara més còmoda la visita a tots els nostres clients, i que posin un petit gra de sorra en favor d'una reducció de la contaminació i una aposta per la mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient a les nostres ciutats.

Data: dimecres 21 de març de 2018
COMPARTEIX Tweet Facebook
Sant Cugat Centre Comercial
Copyright 2018
[X]
Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació i oferir-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Política de Cookies